Programkínálat

A Pink Floyd 15 lemezes életműve egy nagyon gazdag örökség, és ebből próbálunk mindig egy aktuális válogatással készülni koncerteinken, egyaránt kedvezve a nagy slágerek és a ritkaságok rajongóinak is.

Rövid összefoglalói a fix programoknak lejjebb olvashatóak.
Minden programhoz tartozik egyedi fény és vizuáltechnika, a helyszín lehetőségeitől függően projektorral, ledfallal és lézerrel.

Koncertekre, fesztiválokra, exkluzív rendezvényekre fellépést az info@keepfloyding.hu címen lehetséges egyeztetni.

Best of Keep Floyding

 

Best of the best, egy igazi pörgős hangulatú válogatás, a Wish You Were Here, The Dark Side of the Moon és The Wall albumokról, megfűszerezve a The Division Bell legjobbjaival.

The Wall (40 éves a fal)

A korszakos remekmű megelevenítése, album és filmhű eszközökkel, színpadi elemekkel. Pont emiatt színházi körülmények között a leghatásosabb az előadás, de egy kisebb színpadon is elementáris erejű koncert kerekedik belőle.

Keep Floyding in concert (acoustic)

Egy csendesebb, jellemzően ültetett koncert, ahol David Gilmour 2002-es akusztikus válogatásának hangulatát idézzük meg, saját hangszerelésben, szélesebb dalválasztékkal. Kisebb technikai felállással, de annál nagyobb lelkesedéssel és egyedi zenei megoldásokkal szólal meg a zenekar.

The Dark Side of Keep Floyding

A hatvanas évek pszichedelikus őrületének Keep Floyding értelmezése, igazi csemegék és ritkán hallott darabok vizuálisan is fortyogó előadása, ha azt hitted, ezeket a dalokat soha nem fogod élőben hallani…, tévedsz. 🙂