Shine on! – Várkert Bazár [2023.06.30]

Kedves Közönségünk!

Nehéz idők energiáit fordítottuk bele ebbe koncertbe a Várkert Bazárban – és ez a két óra a Pink Floyd legnagyobb slágereivel most mindent feledtetett. Sokszor elhangzott már ezen a fórumon, hogy mennyire csodálatos közönség vagytok – ezt most is megerősíteni tudjuk, háromszor aláhúzva. Szuper érzés volt látni új arcokat, fiatalokat és időseket egyránt, akiket talán most meg tudtunk szólítani! Ilyen egy nagy Keep Floyding referencia koncert, de érdemes ellátogatni a kisebb klubestekre, ott is számos meglepetés – ritkaságok és szóló dalok is repertoárra kerülnek. 🙂

Szeretnénk különösen megköszönni a meghívást a Várkert Bazárnak, a szervező csapatnak és a technikai kollégáknak is – akik sokat tettek azért, hogy ezt a koncert ilyen minőségben élvezhessétek.
Mi is élveztük, talán ez látszódott is – reméljük még vissza tudunk térni erre a csodás atmoszférájú helyszínre.
Hamarosan újabb koncertről adunk hírt, kövessetek bennünket facebookon, iratkozzatok fel a hírlevelünkre, http://eepurl.com/gsJ3CX ahol mindig a legfrissebb hírekről, koncerteseményekről számolunk be.

Szokás szerint várjuk a képeket videókat, és hogy vigyétek hírünket – a jó zene utat tör magának! 🙂

Keep Floyding with us!

Happy birthday Mr. Waters!

Nagyon boldog születésnapot kívánunk a ma 75 éves Roger Waters-nek, ünnepeljetek Ti is velünk a közelgő koncertjeink valamelyikén! 🙂

Happy Birthday and Keep Floyding!

Keep Floyding@A38 – 2018-03-10

Kedves Közönségünk!

Mérhetetlenül hálásak vagyunk, hogy ennyien eljöttetek ezen a szombaton a hajóra és ilyen jól éreztétek magatokat velünk! Nekünk fantasztikus élmény volt egy ilyen figyelmes és értő közönség előtt játszani – nagyon büszkék vagyunk és még egyszer köszönjük nektek!
Most fújunk egy kicsit és április 14-én újból talákozhattunk velünk, régi adósságunkat pótolva, szaxofon központú dalokkal töltjük meg a setlistet. Kommentben kérni ér, kiváncsi vagyunk, hogy mit szeretnétek hallani!

Continue reading “Keep Floyding@A38 – 2018-03-10”